Spaghetti & köttfärssås
Jag älskar pasta så varför inte göra raw pasta? När övriga familjen ska äta klassisk spaghetti o köttfärssås kan man ju passa på att äta något liknande.För mer pastakänsla, lägg zucchinin i lite varmt vatten en minut.
Ingredienser
- 1 squash
- ½ pkt krossade tomater
- 2 soltorkade tomater
- ½ dl valnötter eller annan nöt
- 2 skogschampinjoner
- 2-3 tsk Örtkryddor– basilika, timjan, oregano
- Salt & peppar
Instruktioner
- Mixa tomatsås med soltorkade tomater och kryddor. Häll i nötterna så att de blir hackade men inte finfördelade till mjöl.
- Skär svampen i små tärningar och blanda med övrig sås.
- Kör squashen i spirulizer eller hyvla med osthyvel som på bilden.
- På bilden har jag toppat med riven gul morot och cocktail tomater. Strö gärna över Macadamia Parmesan.